Målsøm

Luga norge tilbyr eksklusiv målsøm til herre og dame, i samarbeid med europeiske produsenter. All målsøm og stoffer er av ypperste kvalitet fra kjente leverandører og vi har konkurransedyktige priser.

Målsøm Herre
Når et plagg sys på mål blir det spesielt tilpasset til deg. Det er din smak, fasong og personlige stil som bestemmer resultatet.
Vi tilbyr målsøm til herre av ypperste kvalitet i søm og stoff, fra snippkjole til shorts. Vi benytter kun de beste Europeiske leverandører på stoff og produksjon for å kunne gi deg akkurat det du ønsker.

Målsøm Dame
Vi tilbyr klassisk målsøm til dame av ypperste kvalitet i søm og stoff, fra drakter og frakker, til kjoler og shorts. Vi benytter kun de beste Europeiske leverandører på stoff og produksjon for å kunne gi deg det du ønsker.

Vi har vi kunnskap og ekspertise for å kunne anbefale riktig stoff til riktig bruk og beskrive de tekniske detaljer ved det stoff du velger. På vårt showroom kan du se og velge blant alle stoffene. Skal du ha stoff til skjorte, dress, jakke, bukse, kjole eller frakk, er det fint å vite hva du får.